Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El TNC i L’Auditori reclamen que el pròxim govern “es prengui seriosament” la plaça de les Arts
  • CA

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i L’Auditori han demanat avui que el pròxim govern municipal es prengui “seriosament d’una vegada” la creació de l’anomenada plaça de les Arts, situada a l’entorn de Glòries. Segons recull l’Agència Catalana de Notícies (ACN), ha estat el director artístic del TNC, Xavier Albertí, qui ha demanat de manera més clara la posada en marxa de l’espai que inclouria també els Encants i el Museu del Disseny. “Difícilment hi ha cap altre pol cultural d’aquesta potència a Barcelona”, ha insistit. 

El director de L’Auditori, Robert Brufau, ha remarcat que estan intentant “reivindicar aquesta nova plaça de les Glòries com a segon hub de la ciutat” i ha valorat molt positivament la col·laboració que els uneix amb el Teatre Nacional.  En la mateixa línia, han posat la geografia botànica que envolta els dos equipaments com a exemple de la necessitat de repensar la zona: “No tenen ni una espècie arbòria coincident”, ha protestat Albertí. 

Ho han explicat després de presentar la proposta escènica que els dos L’Auditori i el TNC portaran aquest dimarts a la Sala Gran, Se’ns ha anat el Santos al cel, un concert d’orquestra en homenatge a Carles Santos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa