El Tibidabo tanca l’agost amb més de 180.000 visitants, un rècord històric

El parc d'atraccions trenca la tendència negativa del 2018, quan va perdre visitants per primera vegada

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha tancat la temporada d’estiu amb un mes d’agost rècord durant el qual han visitat el parc un total de 184.817 visitants, la xifra  més alta de tota la història. Això suposa una mitjana de 5.962 persones al dia. Amb l’arribada del setembre, el Parc s’adapta a l’horari escolar i obrirà tots els caps de setmana a partir de les 11h i fins les 21h fins a finals del mes d’octubre. El 2018 el Tibidabo havia perdut visitants per primera vegeda a la seva història.

Aquest cap de setmana l’actual funicular farà l’últim viatge abans no comencin les obres de rehabilitació i s’instaurarà el funibus, un autobús que sortirà des de la plaça Kennedy i donarà servei diari, a partir de les 10.30, durant les obres de remodelació. El nou funicular del Tibidabo, la Cuca de Llum, s’integrarà al parc com una atracció més i es modernitzarà en tots els aspectes. Comptarà amb un disseny totalment renovat i personalitzat que millorarà substancialment l’experiència de l’usuari, i s’instal·laran diverses pantalles interactives i tauletes electròniques que permetran la interacció dels viatgers amb l’atracció i que tindran una funció didàctica i d’entreteniment.

L’espai Creatibi by LEGO Education, presentarà diferents millores i una novetat molt important amb la creació de Creatibi Robòtics, un nou espai de robòtica educativa on es realitzaran diferents activitats amb diverses plataformes robòtiques programables. En aquest nou espai, es crearan 6 zones amb diferents activitats, on a cadascuna hi haurà una plataforma robòtica diferent.

Més informació

Nou comentari