Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Tibidabo reobre diumenge després d’haver pressionat al Procicat amb un ERTO

El Tibidabo reobre aquest diumenge 2 d’agost després de l’estira-i-arronsa amb la Generalitat pel rebrot. Amb l’anunci de restriccions fa dues setmanes les instal·lacions van haver de tancar i el tinent d’alcaldia Jaume Collboni va anunciar un ERTO de 320 persones si el Procicat no permetia la reobertura d’aquest i altres espais gestionats per l’empresa municipal B:SM, tal i com havia sol·licitat l’Ajuntament. La majoria dels treballadors afectats (230) eren del parc. Tot i així, uns dies més tard arribava l’autorització per reobrir el Zoo i l’Anella Olímpica, però no el parc d’atraccions.

“El PROCICAT ha valorat positivament les mesures aplicades al Tibidabo i ha autoritzat la seva obertura”, anuncia aquest divendres el govern d’Ada Colau en un comunicat. “L’obertura es fa garantint en tot moment la màxima seguretat per a treballadors, treballadores i visitants”, insisteix. A més reivindica que el Tibidabo compta amb dues certificacions, el Global Safe Site Excellence i el Safe Tourism Certified, que avalen les mesures de seguretat i d’higiene adoptades al Parc.

Aquest estiu l’horari d’obertura del Parc és a les 12h i el d’Àrea Panoràmica –d’accés gratuït– a les 11h, de dimecres a diumenge. L’hora de tancament entre setmana és a les 21h i una hora més tard en cap de setmana. Els dilluns i dimarts el Parc no està obert, però s’hi pot passejar i gaudir de les atraccions més emblemàtiques fins les 19h. Cal comprar les entrades per avançat, a la pàgina web o l’APP del Tibidabo. L’aforament del parc, dels restaurants i de les atraccions és ara d’un terç de la capacitat normal.

Cal portar mascareta en tot el recinte, excepte infants menors de 6 anys; mantenir la distància de seguretat i tenir una bona higiene de mans. Hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents punts del Parc i s’ha extremat la neteja i desinfecció de tots els espais, atraccions i serveis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa