El Ratolí Pérez estrena una segona casa a Sant Andreu

El personatge màgic ja té un espai molt conegut pels veïns al carrer Gran

Els veïns de Sant Andreu han trobat una sorpresa inesperada en un carrer del casc antic. El Ratolí Pérez, el personatge infantil que premia amb regals les dents que cauen als nens i nenes, s’ha fet una nova residència al barri. Concretament en un portal d’una botiga del carrer Sòcrates, entre el carrer Irlanda i el passatge Sòcrates.

Es tracta del segon espai al barri que un habitatge del personatge màgic, després de la que hi ha des de fa anys al carrer Gran de Sant Andreu. Aquesta és més discreta i no porta el nom del ratolí, tot i que la caracterització és molt similar: gespa, porta d’entrada i banderoles. En aquest cas, com que l’espai és una mica més gran que el desaigüe-caseta del carrer Gran, també s’hi pot veure un estenedor i una petita tanca al voltant de la porta.

Una usuària de Facebook ha donat a conèixer l’espai en aquesta xarxa social i ràpidament altres veïns internautes han aplaudit la iniciativa i han mostrat interès per portar-hi la canalla. Si té tant d’èxit com la caseta del carrer Gran, aviat el ratolí màgic trobarà un munt d’obsequis infantils davant la seva minúscula porta.

Caseta per al Ratolí Pérez al carrer Sòcrates de Sant Andreu / Facebook

El primer espai d’aquest tipus a Barcelona que es va fer viral va ser a les Corts. Al carrer Taquígraf Serra hi ha també un espai dedicat al personatge i els més petits del barri hi peregrinen amb entusiasme.

Més informació

Nou comentari