El Poblenou celebra una festa major híbrida: actes presencials, virtuals i a distància

L'Ajuntament posa en relleu l'"equilibri existent" que han aconseguit els organitzadors

El barri del Poblenou, al districte de Sant Martí, celebra des de dijous i fins al dia 20 una festa major híbrida que busca adaptar-se a la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament de Barcelona informa a través d’un comunicat de l’“equilibri exquisit” que han aconseguit els organitzadors. En aquest sentit, hi haurà actes de tres tipus: presencials, virtuals i a distància.

La Coordinadora d’Entitats del Poblenou, l’associació de comissions de festes de carrers del Poblenou i l’eix comercial del Poblenou han estat les entitats encarregades de preparar la celebració i adaptar la festa al context actual. És per aquest motiu que alguns actes han estat i seran virtuals, com ara el pregó i la lectura de versots. Altres actuacions són a distància, cosa que dificultarà possibles contagis, com és el cas del correfoc. En el cas dels esdeveniments presencials, serà necessària una reserva prèvia d’entrades. En el programa es poden consultar totes les activitats.

El consistori ha col·laborat en la preparació de la festa major a través de l’administració del districte de Sant Martí.

Més informació

Nou comentari