Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Park Güell reprèn el servei de visites guiades
  • CA

El Park Güell ha reprès el servei de visites guiades els diumenges que, com s’ha informat, es duen a terme amb les màximes mesures de protecció i sanitàries per garantir la seguretat dels visitants i dels guies. Les visites guiades es realitzen cada diumenge en dues sessions, a les 11 en català, i a les 12:30 en castellà, i cal fer una reserva prèvia a través de la web del Park Güell.

De manera excepcional, durant els propers caps de setmana els ciutadans de Barcelona podran accedir al servei de visita guiada a meitat de preu per sis euros. Totes aquelles persones que tinguin carnet de veïnatge o formin part del registre ‘Gaudir més’ tenen entrada gratuïta al Park. Actualment també es pot entrar gratuïtament amb el carnet de Biblioteques Municipals. Per la resta de persones, el cost de l’entrada al Park serà de deu euros, als que caldrà sumar sis euros més si es vol realitzar la guia.

Espai segur contra la Covid

Per altra banda, el Park Güell ha assolit la certificació Global Safe Site, que assegura la correcta implementació per part de B:SM dels procediments de prevenció higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant la pandèmia del coronavirus. La certificació s’ha obtingut en la seva qualificació Excellence, el que implica no només l’acompliment de les mesures sanitàries dictaminades, sinó que també s’han fet assajos de superfície de mostres preses a les instal·lacions que verifiquen les desinfecció i neteja de l’espai.

A més, també ha obtingut el segell Safe Tourism Certified, un distintiu creat per l’Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE) que certifica aquells espais turístics que implanten amb èxit els protocols establerts per l’ICTE en matèria de seguretat, prevenció i higiene.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa