Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El nou festival de flamenc ‘Desvarío’ se celebrarà a Nou Barris del 16 al 19 de setembre
  • CA

El districte de Nou Barris i El Dorado (Societat Flamenca Barcelonesa) han organitzat el nou festival Desvarío. Flamenco 21 Nou Barris, del 16 al 19 de setembre, al Pati de la Seu del districte de Nou Barris, amb una programació de flamenc. El certamen programarà concerts, conferències i tallers de flamenc “familiar i inclusiu”.

El regidor del Districte de Nou Barris, Xavier Marcé, ha catalogat Desvarío com “un festival compromès, autèntic i popular, però amb la màxima qualitat que atorga fer-ho de la mà d’El Dorado. Un festival fet a la mida de Nou Barris”, ha afegit. El festival és hereu d’un certamen de flamenc celebrat també a Nou Barris fa més de 20 anys.

El festival comptarà, divendres 17 a les 19 hores, amb una conferència de José Luis Ortiz amb el títol ‘El flamenco, un arte popular moderno’. El programa continuarà el divendres 17, a les 21 hores, amb el primer concert, a càrrec de Matías López El Mati, Óscar Lago i Javier Rabadán.

El certamen continuarà el dissabte 18 amb dos concerts consecutius. El primer, a les 21 hores, el protagonitzarà el cantaor de Jerez de la Frontera David Lagos i el seu germà, el guitarrista Alfredo Lagos. La segona intervenció, a les 22.30 hores, anirà a càrrec de la bailaora també jerezana Leonor Leal i el percussionista Antonio Moreno d’Utrera. Diumenge 19 clourà aquesta edició del Desvarío un concert de Jesús Méndez, Dani de Morón i Patricia Guerrero.

Amb la voluntat d’apropar el flamenc a tothom, el festival programa dues activitats amb aquest objectiu. Així doncs, dijous 16, a les 17 hores, la bailaora catalana Aina Núñez organitza el Taller de Flamenco Inclusiu i, a les 18.30 hores, el Taller de Flamenco en Família.

Les entrades tindran un cost d’entre 10 i 15 euros. Ja s’han posat a la venda 100 entrades anticipades a preu reduït pel veïnat del districte de Nou Barris, que es poden adquirir fins al 5 de setembre. Pel que fa a les entrades per al públic general, aquestes es podran adquirir fins al darrer dia del festival.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa