Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Liceu es planteja un abonament ‘low cost’
  • CA

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona estudia aplicar descomptes en els abonaments de temporada amb l’objectiu de sumar 5.000 nous abonats als 10.800 actuals, ha explicat el director general, Valentí Oviedo. Ha detallat que es planteja “noves modalitats d’abonaments”, i si bé no hi haurà tarifes planes, sí que pensa a aplicar descomptes més elevats que el 4% actual. “M’agradaria que hi hagués un 20% de descompte pel fet de comprar un abonament “, ha admès. 

Ha relatat que els descomptes d’última hora a les entrades perjudiquen als qui han comprat l’abonament per a diversos espectacles, de manera que estudia descomptes directes, i espera, d’aquesta manera, sumar espectadors fidels. “És imprescindible augmentar aquesta base, si no, serem presoners de vendre entrades per a cada espectacle”, ha reconegut. El pressupost del teatre líric és actualment de 47,4 milions d’euros, una quantitat que aspira a situar en els 50 milions sobretot per l’augment de venda d’entrades i abonaments, i pel mecenatge.

A part de fer-se més atractius a nivell de preu, al Liceu esperen cridar l’atenció del públic amb una temporada 2019-2020 d’aniversari que inaugurarà amb ‘Turandot’, amb la col·laboració de l’artista Franc Aleu, així com l’acollida de l’òpera de ‘Lohengrin’ dirigida per la besnéta de Richard Wagner, Katharina Wagner.

Oviedo ha avançat que a l’octubre de 2019 “ja es veurà la nova façana” del Liceu, que s’està licitant actualment, i ha afegit que pròximament es donaran a conèixer els noms dels que participin en l’homenatge a la soprano Montserrat Caballé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa