Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El LEM 2021 manté l’èxit de públic i crítica a les portes de la tercera setmana
  • CA

La segona setmana del Dispositiu LEM va cloure amb un gran èxit de públic i crítica. Les actuacions de Dr. Truna i Mireia Tejero, d’una banda, i de Núria Andorrà, per l’altra, van tenir una molt bona acollida i van servir per preparar una tercera setmana de festival que tindrà lloc divendres i dissabte.

El primer d’aquests dies, al Convent de Sant Agustí, tindrà lloc l’estrena del projecte ‘Esmolets’ d’Eli Gras, Lula Thomas i Marina H. Asciutti i un concert de l’artista sard Daniele Ledda, que durà a Barcelona el seu projecte ‘Clavius’, per a què ja s’ha obert la venda d’entrades anticipades. Pel que fa al segon, serà aquest dissabte al Centre de Barri Can Carol, a Vallcarca, i consistirà en una trobada entre la poeta Laia Carbonell i l’acordionista Roser Gabriel, en un dels Encontres en l’Espai Temps organitzats per Gràcia Territori Sonor, sessions de lliure improvisació entre artistes que mai no han tocat junts.

Núria Andorrà al LEM 2021 Foto: Ernest Abentín-GTS

Pel que fa a les accions de la setmana passada, els ja consolidats Dr. Truna i Mireia Tejero van oferir tota una lliçó d’improvisació que va ser molt i molt ben rebuda pel públic reunit a la Sala Polivalent del Centre Cívic La Sedeta, que es va omplir fins dalt. L’endemà, és a dir, dissabte 9 d’octubre, Núria Andorrà va presentar ‘Nu.A’, un nou espectacle que també va esgotar pràcticament totes les localitats de la Sala d’Actes del mateix centre cívic i que va ser elogiat tant pel públic general com per la premsa especialitzada.

El Dispositiu LEM – Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Barcelona, que arriba a la seva 26a edició, continuarà fins el proper 30 d’octubre, i es pot consultar tota la informació i també adquirir entrades pels esdeveniments vinents en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa