Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El LEM 2021 arrenca amb un ple absolut als dos primers concerts
  • CA

El Dispositiu LEM 2021 va començar aquest cap de setmana passat amb un èxit total d’assistència. Tant la presentació de l’àlbum ‘Kala of the Unspoken’, de Black Flower, com la sessió d’improvisació lliure amb Laia Vallès i Amidea Clotet van esgotar totes les localitats disponibles i van rebre els aplaudiments del públic de l’Encontre Internacional de Músiques Experimentals de Gràcia-Barcelona, que arriba a la seva 26a edició amb una programació que durarà fins el proper 30 d’octubre.

La percussionista i improvisadora Núria Andorrà, que estrenarà el seu nou projecte ‘Nu.A’, i la trobada de lliure improvisació dels veterans Dr. Truna i Mireia Tejero, seran els propers concerts, que ocuparan el segon cap de setmana del festival. L’acte inaugural va ser el divendres 1 amb l’actuació, a la capella modernista del Col·legi Major Ramon Llull, de Black Flower, que presentaven un disc publicat per la discogràfica de Gràcia Territori Sonor, organitzadora del LEM.

Black Flower actuant al LEM. Ernest Abertin

El primer concert, en un espai privilegiat, es va omplir de gom a gom fins a esgotar totes les localitats disponibles i que va ser molt ben rebut pel públic, que va aplaudir la nova proposta de Yexza Lara, Pablo Selnik i Clara Lai. La segona acció, l’encontre d’improvisació de la teclista Laia Vallès i la guitarrista Amidea Clotet, també va registrar un ple, en aquest cas a la Sala Polivalent del Centre Cívic La Sedeta. Les entrades i reserves pels propers concerts del LEM 2021 es poden fer a través d’Entradium o bé a través de l’aplicació per a Android de Gràcia Territori Sonor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa