El Guitar Bcn 2019 suma Adrià Puntí, Andrés Calamaro i Rosario

L'edició d'enguany ret homenatge a la paraula i la cançó d'autor

El festival de música Guitar Bcn 2019 tindrà al seu escenari a Fito Páez, Adrià Puntí, Pedro Guerra, Estrella Morente, Ketama, Víctor Manuel, Andrés Calamaro, Rosario, Animal, Nil Moliner, Itaca Band, Isamel Serrano i Bely Basarte, segons ha informat aquest divendres la promotora The Project.

En honor a les seves 30 edicions, el festival ha preparat 30 concerts entre els que també hi haurà un espai musical d’homenatge a Luis Eduardo Aute i un altre a Golpes Bajos. A més, el festival comptarà amb les actuacions d’Odetta Hartman, Javier Álvarez, Funambulista i Marta Soto.

El festival també comptarà amb Sidecars, Carlos Sadness, Trombone Shorty & Orleans Avenue, Elefantes, Fredi Leis, El Niño de la Hipoteca, Luisa Sobral, Enric Montefusco, Marcus Miller, Sons of The East, Ismael Serrano i Toto.

L’edició 2019 del festival Guitar BCN reivindicarà el poder de la paraula i la cançó d’autor i com ja es va anunciar Fito Páez inaugurarà el certamen el 31 de gener a L’Auditori. L’homenatge a Luis Eduardo Aute es farà amb la complicitat del Barnasants.

Més informació

Nou comentari