Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El festival de música OFF LEM tanca amb més de 1.200 espectadors
  • CA

El festival de música experimental OFF LEM 2020 ha tancat aquesta edició amb 1.228 espectadors, dels quals 334 han estat presencials i 894 en línia. L’OFF LEM 2020 va haver de cloure el passat dijous 29 d’octubre, un dia abans del concert de clausura amb Eli Gras + Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán, en compliment de la resolució dictada pel Govern que prohibeix la celebració de concerts.

L’organització busca una nova data per celebrar aquesta actuació, que hauria d’haver tingut lloc el 30 d’octubre i per a la qual havien venut anticipadament gairebé totes les entrades. En total s’han celebrat vuit concerts, repartits en sis sessions, que han reunit 334 persones, a les quals cal sumar-hi 894 més que han seguit les actuacions per streaming.

Els organitzadors han remarcat que és una “xifra considerable atesa la reducció significativa dels aforaments, el tancament de molts espais i la imposició mesures com ara la reserva obligatòria per a tots els actes”. Com a novetat significativa d’aquest any, la productora Costa24 ha realitzat la retransmissió en directe de tres esdeveniments de l’OFF LEM 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa