Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Col·legi de Metges defensa que no s’obri l’oci nocturn pel repunt de Covid-19
  • CA

El president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB), Jaume Padrós, ha agraït que finalment el Govern no hagi donat llum verda a l’obertura dels locals d’oci nocturn. “No puc dir que ho celebro però ho agraeixo”, ha afirmat en declaracions a Catalunya Ràdio. Padrós ha assegurat saber-li greu que aquest sector no pugui fer la seva activitat.

“La situació en què estem no permet ni que ens desviem de la coherència del discurs del Govern de cara a la població”. Per això, ha demanat a l’executiu català “missatges senzills, clars però amb coherència”. Padrós ha recordat que s’està davant de la segona onada i el que cal és “no prendre mesures que puguin posar més en risc la situació”.

Dimecres al vespre el Departament de Salut va decidir congelar la reobertura de l’oci nocturn anunciada el dia abans després d’haver constatat que l’índex de rebrot ha pujat i que els indicadors per als propers dies auguren que hi podria haver noves pujades. Segons Salut, la decisió de la consellera Alba Vergés i del secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ja ha estat comunicada a diferents membres del Govern, que s’hi han mostrat favorables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa