Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 13 i 15 d’agost
  • CA

Tant per als qui l’agost és sinònim de treball com per als que esteu de vacances, arriba un cap de setmana llarg que podem esprémer al màxim si ens quedem a Barcelona. I és que dilluns 15 d’agost és festa, i coincideix amb l’operació sortida, o tornada d’un torn de vacances. De manera que quedar-se a la ciutat també és una bona opció per no trobar cues…

Dissabte, 13: remulla’t!

Atenció perquè dissabte tindrem un pic de calorada… Per això us proposem, sols o en família, anar a una de les 14 piscines municipals a l’aire lliure de la ciutat i gaudir de l’aigua i el joc una mica més fesquets. I si no, podeu anar a la platja a fer pàdel-surf!

I després encara teniu temps d’assistir a una de les sessions del Brunch-in the Park (i també in the City).Música electrònica amb pista de ball, activitats per fer en família amb el Petit Brunch, i zona de gastronomia, tot al Poble Espanyol des de les 13h fins a les 22h.

Diumenge, 14 d’agost: una mica d’història

Va, que diumenge ens prometen que baixen les temperatures una mica… Per això et proposem una petita excursió als búnquers del Carmel, des d’on a més de reviure una part de la història de la ciutat i del país, podreu gaudir d’unes vistes espectaculars de Barcelona. I una segona opció és anar a fer una caminadeta per Collserola.

Vall de Sant Llàtzer o de Can Masdéu, a Collserola / Google Maps
Vall de Sant Llàtzer o de Can Masdéu, a Collserola / Google Maps

I a la tarda, si heu resistit la caminada, potser us mereixeu un premi. Un gelat en una de les mil bones gelateries de la ciutat, o per què no, una orxata? Pot ser l’avantsala d’una pel·li en família, i si ho feu, mireu de triar un cinema de la ciutat, que contribuireu al manteniment de la vida cultural d’un sector que ha quedat ben tocat…

Dilluns, 15, de festa!

Les festes de Gràcia són una de les més importants de l’estiu a Barcelona, i comencen el dia 15! Tens per triar i remenar aquest dia:
13 h Colles de cultura popular. Inici al Pla d’en Salmeron
18 h Cercavila. Inici Gran de Gràcia amb carrer Santa Àgata
19 h Coral Iaioflautes. Cançó de combat. Carrer Ciudad Real
21.30 h Linaria. Pop-folk. Plaça del Sol
22 h Inspira. Rock. C. Bailèn
22 h Swin’Cammels (swing-jazz). Jardí del Silenci (Encarnació, 62)
23 h Muerta Sánchez. Queer Fest. Travessia de Sant Antoni
23 h Somnis d’Aute. Pl. Rovira

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa