Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Disset anys’, un viatge a l’adolescència
  • CA

El teatre Maldà acull la representació Disset Anys, es tracta d’una obra protagonitzada per dos antics companys d’institut (Adrià Andreu i Anna Moseguí). És un musical que representa l’entrada a la vida adulta i que recorda els moments més emotius de l’adolescència.

La representació comença amb un sopar de retrobament de la generació Z. Els dos protagonistes es tornen a veure les cares després de cinc anys i ja estan endinsats en la vida adulta. En arribar al seu antic institut, veuen que tot ha canviat i que l’amistat que tenien abans ja s’ha fos.

Els personatges reflexionen sobre com s’han sentit en endinsar-se en la vida adulta. En conseqüència, comprenen que la vida que imaginaven després d’acabar l’institut no ha estat possible, que s’han d’enfrontar al món professional i a sentiments com l’ansietat, nervis o la confusió constant.

Els sentiments es representen a través de composicions musicals compostes pel director i pianista Albert Artigas. Els personatges interpreten cada moment d’angoixa, felicitat o tristesa amb petites coreografies.

L’escenografia és simple, la sala consta d’un piano i un cartell que dona la benvinguda a la generació Z. Alguns objectes que utilitzen els protagonistes per fer la interpretació són els gots vermells de la festa o el banc on fan les coreografies.

És una obra que serveix per recordar que tothom mereix recordar els moments més feliços de la joventut i que mai és tard per fer front als problemes de la vida adulta. També ens recorda la importància de lluitar per la felicitat i no limitar-se a sobreviure.

Disset Anys fa una crida a aquelles persones que necessitin fer un break en la seva vida i plantejar-se si realment són feliços.

.

.

Aquest article forma part del projecte Difusió de les arts escèniques als barris, amb el que el TOT Barcelona vol donar visibilitat a les activitats dels centres culturals de proximitat de la ciutat i promoure el talent periodístic emergent. Aquesta iniciativa ha estat seleccionada en la convocatòria ordinària de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa