Des de la seva aparició, el 15 de novembre de 2018, el TOT Barcelona ha mantingut una tendència ascendent, amb xifres de creixement per sobre de les previsions. El diari de la capital s’ha posicionat en un lloc preeminent dins el panorama informatiu català/barceloní, amb una influència social notable i la capacitat, des del principi, d’influir en l’actualitat.

A banda de l’aspecte qualitatiu, el TOT Barcelona ha aconseguit una progressió de l’audiència espectacular. Basant-nos en les dades d’OJD, el diari barceloní ha arribat a 166.107 navegadors únics (equivalents a lectors, en el llenguatge d’internet) en només dos mesos i mig. Una audiència que ha llegit, en total, més de tres-centes mil notícies, segons el mesurament del mes de gener.

grafic

Progressió de l’audiència (en nombre de lectors)

El TOT Barcelona disposa, ja a hores d’ara, d’un seguiment a les xarxes socials superior a les 35.000 persones, en l’àmbit de Twitter, Facebook i Instagram. Com a novetat estratègica, Tot Barcelona està desenvolupant una expansió territorialitzada de Facebook per incrementar la capil·laritat dels continguts.

Així, a banda del compte general, s’han llançat grups especials per a diversos barris i districtes a través dels quals els lectors poden seguir no només la informació general de la ciutat sinó també el dia a dia del seu entorn més pròxim. Hi ha distribució específica a comptes de Facebook de Sants, Gràcia, Nou Barris i Poblenou. A tall d’exemple, només el de Nou Barris-Tot Barcelona disposa ja d’un gruix superior als 11 mil seguidors

Les previsions de Tot Barcelona són de creixement sostingut, tant de l’audiència com de les xarxes socials fins arribar a un objectiu -en sis/set mesos- superior als 300 mil lectors que, en el termini d’un any, haurien d’acostar-se als 500 mil navegadors únics.

Més notícies
Comença l’aventura del TOT Barcelona
Notícia: Comença l’aventura del TOT Barcelona
Comparteix
'El diari de la capital' s'ha presentat en societat a l'Antiga Fàbrica Damm
Neix TOT Barcelona, el diari de la capital
Notícia: Neix TOT Barcelona, el diari de la capital
Comparteix
El nou mitjà, impulsat pel periodista Salvador Cot i amb participació del grup Totmedia, és dirigit per Sílvia Barroso

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa