Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desconvocada la vaga als teatres del grup Balañá

La vaga convocada per als dies 31 de desembre i 1 de gener a la plantilla dels teatres del grup Balañá ha estat desconvocada. Segons fonts del sindicat CGT, els treballadors han decidit anul·lar la protesta després d’arribar a un acord amb el grup en una reunió de mediació que ha acabat aquest migdia i celebrada al departament de Treball. 

La trobada entre empresa i plantilla ha acabat sobre les 15 hores. En un comunicat difós després de la reunió, la CGT ha detallat que han arribat a un acord pel que fa a millores salarials, actualització de plusos i antiguitats i el complement de conveni per funcions matinals i actes eventuals. També han explicat que han aconseguit la creació dels dies de lliure disposició per als treballadors de Balañá. 

El sindicat ha admès, però, que “queda pendent” la creació de les noves modalitats de contractació. Per tal d’assolir aquest objectiu, les dues parts s’han emplaçat a treballar en una comissió negociadora. 

Els treballadors estaven convocats a la vaga a les dues sales del teatre Capitol, el Borràs, el Coliseum i el Tívoli. Els espectacles en cartellera, com ara West Side story i Pel davant i pel darrere, ja han penjat el cartell d’entrades esgotades per al 31 de desembre i l’1 de gener. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa