Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Descobreix l’aplicació del TOT Barcelona per a iPhone i Android
  • CA

Les aplicacions del TOT Barcelona per a iPhone i Android estan disponibles a l’Apple Store i a Google Play, i us permeten seguir l’actualitat de la ciutat de la manera més fàcil. 

Amb aquest nou dispositiu, que el TOT Barcelona ha llançat quan acabava d’arribar al mig any de feina, podreu rebre alertes amb les notícies d’última hora. 

Només us heu de baixar l’app de franc des de l’Apple Store o el Google Play –segons el tipus de mòbil o tauleta que tingueu– i començar a utilitzar-la per consultar totes les notícies.

La carpeta de ‘preferits’, per llegir quan tingueu temps

Un avantatge important de l’app és que té un senzill mecanisme per guardar-vos els continguts que us interessin per llegir-los més tard si en el moment que els veieu no teniu temps. Es tracta de marcar l’estrella que apareix a l’esquerra en la notícia, i immediatament us quedarà arxivada a la carpeta ‘preferits’.  

El botó 'estrella' per marcar una notícia com a preferia a l'app del TOT Barcelona
 

Les notificacions per rebre les notícies d’última hora al moment

Però una de les funcions de les app que us seran més útils són les notificacions de les últimes notícies o les notícies exclusives i entrevistes més rellevants. Si accepteu rebre-les, tindreu un avís immediat d’aquests continguts en el mateix moment que es publiquin, de manera que estareu informats de la manera més còmoda possible del més important de la ciutat.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Teresa a maig 22, 2019 | 15:25
    Teresa maig 22, 2019 | 15:25
    Genial! Felicitats!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa