Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ‘Sotabosc’, un espectacle màgic per als més petits a Sant Andreu
  • CA

Els més petits de la casa tenen una cita amb un dels espectacles més màgics d’aquesta temporada. La companyia Inspira Teatre proposa una obra que permet que els nens i nenes d’entre 0 i 5 anys connectin amb el món natural a través de la música, el teatre i el moviment. 

Aquest dissabte 19 de novembre, els conviden al SAT! Sant Andreu Teatre Logo per interactuar en “un bosc meravellós” en el que podran explotar i jugar. Tots ells podran pujar a l’escenari i seuran a terra amb les actrius Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer. 

Aquest és un espectacle familiar de creació col·lectiva amb mirada femenina i respectuosa. Des de l’organització deixen clar que aquí els més petits de la casa podran jugar amb textures i formes amb l’objectiu de reflectir la contínua transformació. 

El 'Sotabosc' proposa diversió per als petits - Cia. Inspira Teatre
El Sotabosc proposa diversió per als petits | Cia. Inspira Teatre

Què poden fer els nens i nenes a El Sotabosc?

I què ofereixen? Uns tresors que compartiran amb tots els assistents en un ambient decorat com si d’un bosc màgic es tractés en el que podran parlar amb les plantes, arbres i animalons amb els que es trobin. La idea és que els nens experimentin, olorin, tastin, mirin i sentin la màgia d’un bosc que veuran que és ben viu. 

elPetit22 | Sotabosc_Inspira Teatre from laSala | elPetit on Vimeo.

Quan i on es realitza aquest espectacle familiar?

L’espectacle té una durada de 40 minuts i dissabte ofereixen dues funcions, una a les 12 del migdia i una altra a les 17:30 hores. Les entrades costen 6 € per als nens i 8 € per cada adult. Estarà disponible aquest cap de setmana, però també els pròxims 7 i 8 de gener

Els menuts més intrèpids podran interactuar amb les actrius i tafanejar tot el que vulguin a sobre de l’escenari, en el que trobaran a la seva disposició un munt d’elements que prometen cridar la seva atenció. Una estona de diversió amb molts estímuls que pot ser una idea perfecta per passar una estona del cap de setmana amb els nens. Entreteniment i també relació amb els altres nens i nenes, als qui afirmen que volen deixar amb la boca oberta en aquest espectacle ple d’elements de colors vius. 

Els més petits riuran a 'El Sotabosc' - Cia. Inspira Teatre
Els més petits riuran a El Sotabosc | Cia. Inspira Teatre

Es tracta d’una idea de la companyia Inspira Teatre, que ofereixen una altra idea per als pares amb ganes de portar els nens a espectacles en els que puguin moure’s i experimentar amb elements que els cridin l’atenció i que no es trobin en el seu dia a dia. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa