Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conflicte a les biblioteques de Barcelona, enquistat
  • CA

Un any de conflicte i continua enquistat. Els treballadors del Consorci de Biblioteques de Barcelona (CBB) tornen a convocar una vaga parcial, una aturada de dues hores i mitja, per a aquest dimecres a la tarda, de les 15.30 hores a les 18.00 hores. 

Els tres sindicats convocants, UGT, CCOO i CGT, asseguren que amb aquesta protesta volen posar de manifest el “rebuig a la gestió i la inacció dels responsables del CBB i la no aplicació i desenvolupament de convenis”.  Segons el manifest llançat a finals d’abril, quan es van convocar les primeres aturades, les necessitats més urgents estan relacionades amb la falta de personal, la precarietat del personal interí, la falta de seguretat en molts casos i la falta d’un “pla de fonent de la lectura seriós i de ciutat”. Recorden que són “un dels serveis més en valorats per la ciutadania” i insisteixen que defensen ” un servei públic que realitza una tasca social, cultural, cívica i integradora”. 

[r:1]

Les aturades van començar al maig i es van repetir al juny, però la negociació no avança, segons el comitè d’empresa, i per això es reprenen les vages parcials.

Més notícies
Les biblioteques convoquen tres dies de vaga
Notícia: Les biblioteques convoquen tres dies de vaga
Comparteix
El comitè d'empresa del Consorci de Biblioteques de Barcelona denuncia la manca de personal

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa