Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concerts gratis aquest Nadal als barris de Barcelona
  • CA

Barcelona acollirà aquest Nadal una nova edició del festival Sons de Ciutat en la seva particular versió hivernal. L’esdeveniment -que arrencarà el pròxim 6 de desembre i s’allargarà fins al 4 de gener- portarà als diferents barris de la capital catalana més d’un centenar de concerts gratuïts en un total de vuitanta emplaçaments diferents.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, les actuacions d’aquesta edició nadalenca del festival tindran lloc de dijous a diumenge en horaris de matí i tarda i arrencaran el pròxim 6 de desembre amb els grups Aura i Working Trio, que actuaran a les 6 de la tarda a la plaça Sant Agustí i a Rambla Catalunya amb Diagonal, respectivament. Entre els diferents grups que participaran al Sons de Ciutat hi ha l’Orfeó Català, Ferran Palau, Broken Brothers Brass Band, Les Bongo Beat, La Pau, Travelling Jazz o Agatha Krispies, entre molts altres.

La voluntat dels impulsors del festival és poder teixir complicitats entre el comerç i la cultura amb una programació musical variada, completament gratuïta i amb un fort accent local que s’acosta als vianants i compradors. El cartell ha estat dissenyat enguany per nou agents musicals de la capital catalana de primer nivell com són Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.

Acostar la música als barris

Cal recordar que el principal objectiu de la direcció del festival Sons de Ciutat -una iniciativa desenvolupada des de l’àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona- és poder portar la música en viu als diversos districtes, barris i eixos comercials de la capital catalana, fomentant d’aquesta manera la dinamització econòmica i comercial a través de la “rica cultura musical barcelonina”. La previsió és que el certamen musical continuï a partir del mes de febrer amb la seva edició primaveral.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa