Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concerts, exposicions i herboristeria: així serà el Jamboree 3
  • CA

Aquest setembre obrirà el Jamboree 3: serà on hi hagué l’Herbolari Farran, a Plaça Reial, 18, una botiga que del 1940 a 1978 fou herboristeria, alimentació natural i dietètica. Així ho avança Time Out.

Jamboree 3 obre al setembre

La resvista explica que esprés d’anys intentant tirar endavant el projecte d’una nova sala, finalment serà una realitat. De fet, l’ajuntament ha donat una llicència de sala de cultura viva amb degustació, venda d’herbes i sala d’exposicions. Es tracta d’un espai soterrani d’uns 200m2 que acollirà una sala de concerts amb un aforament de cent persones. La programació estarà connectada amb els gustos personals de Mas i del Jamboree. Però no seran concerts de petit format, sinó que seran com els de la sala gran.

Exposicions i herboristeria

I com detalla Time Out, la sala d’exposicions tindrà com a temàtica la fotografia de concerts. La primera mostra que es podrà veure serà una exposició de fotos d’actuacions de Mas i Mas, I l’herboristeria, a peu de carrer, oferirà una tria d’herbes i plantes amb horari fins a les dotze de la nit.

La categoria Espais Cultura Viva a l’ordenança municipal permet des del 2019 a bars, llibreries, galeries d’art i altres locals oferir activitats culturals i música en viu. I el Jamboree ha contribuït en gran part a posar Barcelona en el circuit de gires de les grans estrelles del jazz internacional. Ara vindrà un nou capítol en una plaça tan bonica com la plaça Reial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa