Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concert Studio fa una crida per mantenir el Festival Jardins Pedralbes
  • CA

La incertesa sobre la celebració del Festival Jardins Pedralbes ha viscut un nou episodi. Avui la promotora que l’organitza, Concert Studio, ha alertat que la tradicional cita musical està en perill perquè li falta la firma de la Generalitat, que sosté que s’ha de fer un nou conveni perquè hi una altra empresa interessada en gestionar-lo. El director de la promotora, Martín Pérez, ha explicat que està en marxa una campanya de recollida de firmes a Change.org per poder seguir organitzant el certamen.

“Demanem seguir fent cultura, ciutat, música, un festival de prestigi acollidor per a tothom; en definitiva volem seguir fent el Festival Jardins Pedralbes, que des de fa mesos està en perill”, ha avisat el director de Concert Studio en un comunicat. Segons Martín Pérez, el festival ha esdevingut una cita “imprescindible per als barcelonins i una de les propostes musicals més importants i reconegudes a nivell global. Aporta qualitat, prestigi i una acurada atenció al detall”.

Figures reconegudes internacionalment

En aquest sentit, ha posat com a exemple la presència de figures reconegudes com ara Patti Smith, Simply Red, Tom Jones o Ben Harper, alguns dels quals van actuar en l’edició de 2022.

Una edició que ha estat guardonada als Premis ARC 2022 i als Premis Fest 2022 en la categoria de millor producció d’ un festival de l’Estat i que ara opta a endur-se sis premis als Iberian Festival Awards.

Turisme cultural amb impacte econòmic

Martín Pérez ha volgut posar en valor que el festival, nascut fa deu anys, ha anat creixent “fins a convertir-se en una referència europea” amb el pertinent impacte econòmic generat. “És un festival per als barcelonins però, a més, genera turisme cultural amb visitants estatals i internacionals, és a dir, un tipus de turisme que afavoreix tota la ciutat de Barcelona”.

El director de Concert Studio ha assegurat que milers de persones de França, Alemanya, Anglaterra o els Estats Units “viatgen fins a la nostra ciutat per gaudir d’un magnífic concert en un entorn meravellós“. I ha conclòs el comunicat proclamant que “junts podem continuar fent el Festival Jardins Pedralbes, el festival de Barcelona”, amb el hashtag #JoVullFJPedralbes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa