Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Concert de Los Manolos dedicat als sanitaris al terrat de l’hospital Vall d’Hebron

El grup de rumba catalana Los Manolos han ofert aquest vespre un concert al terrat de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona per homenatjar al personal sanitari per Sant Jordi, i ha tocat la nova versió de Amics per sempre que va publicar en les xarxes la setmana passada, adaptant la lletra per agrair la seva tasca contra el coronavirus.

Segons han declarat els membres de el grup, la iniciativa va sorgir després de fer pública la cançó versionada, quan la direcció els va proposar pujar a cantar al seu terrat per als que estan “en primera línia, a peu del canó”. Ho han fet a les 20.00 hores, moment en què la ciutadania els homenatja cada dia. L’hospital Vall d’Hebron ha difós a través de Twitter un vídeo on es veu el grup actuant. 

Com a públic han tingut a membres del personal mèdic de centre: “Ha estat espectacular, molt emotiu. Espectacular, perquè veus al personal sanitari aplaudint des de les finestres, al parc de sota… És molt emotiu”.

Els membres del grup han explicat que mai havien imaginat tocar en un terrat com la de centre hospitalari, i més en una data com l’actual –la Diada de Sant Jordi–: “No hem pogut celebrar altres coses, però hem celebrat una cosa molt més important, com la dedicació, la solidaritat; valors molt més eterns que altres que estem cultivant cada dia”.

“És un triple orgull que una de les nostres cançons pugui ser emotiva per a la gent, que puguem donar suport al personal sanitari que ho està donant tot i que ens fa pensar que hi ha moltes coses que canviar en aquesta vida, i potser això ens fa reflexionar “, han raonat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa