Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La competició mundial més surrealista es fa al barri d’Horta
  • CA

Barcelona serà seu de la Copa Amèrica de Vela el 2024, ha estat seu dels Jocs Olímpics de 1992, ha acollit tota mena d’esdeveniments esportius de primer nivell internacional… i també és la seu d’un peculiar i surrealista campionat mundial. Coincidint amb la festa major del barri d’Horta, se celebrarà la segona edició del campionat mundial de llançament de maletes.

12 de setembre a Horta: a llançar maletes

D’aquesta manera, Barcelona tornarà a acollir el 12 de setembre el campionat mundial de llançament de maletes, un esdeveniment esportiu de gran interès que la capital catalana ja va acollir l’any 2019 i que els darrers anys no s’ha pogut celebrar per la pandèmia. L’esdeveniment, que compta amb les categories masculina, femenina i infantil, consisteix en el llançament el més lluny possible d’un trolley  d’uns aproximadament 15kg en les categories d’adults.

Maleta llançada a més 11 metres

D’entrada, no és recomanable practicar amb les vostres maletes…. Però en tot cas, ja hi ha marques remarcables en aquest campionat- Els rècords mundials actualment vigents, seegons ha comunicat l’organització de l’esdeveniment, els ostenten Jordi Ferrer amb 11,16 metres i Carlota Chicote amb 8,30 metres.

En la competició d’enguany, que té lloc durant la festa major del barri d’Horta, els participants que aconsegueixin els quatre millors llançaments obtindran diferents premis. Pel que fa a la categoria infantil, és la primera vegada que es disputarà i no serà competitiva, ja que tots els participants rebran un premi molt especial.

Com et pots inscriure a la competició?

Les inscripcions per a participar en aquest torneig estan obertes fins el dia 9 de setembre. Si hi esteu interessats aneu a la botiga Labossa, al carrer Baixada del Mercat número 3, al barri d’Horta, en horari comercial (de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:30). La inscripció és gratuïta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa