Comiat immens a la dama de Sants. La capella ardent de Núria Feliu al districte de Sants-Montjuïc ha estat aquest diumenge un constant anar i venir de persones. Ciutadans anònims, personalitats de la cultura i polítics, tots han donat l’últim adéu a la cantant, que va traspassar aquest divendres als 80 anys a causa d’un infart cerebral que va patir fa més d’un any.

1.500 persones passen per la capella ardent

S’han creat llargues cues durant tot el dia a l’entrada de la seu del districte, i al llarg del dia hi han passat 1.500 persones, que han pogut acomiadar-se’n a través dels llibres de condolences. De fet s’han facilitat tres llibres per evitar una acumulació més gran de persones que volen deixar un missatge de record. a sala de plens de la seu del districte és on s’ha ubicat la capella ardent, presidida per una fotografia de l’artista i una estelada als peus, a més de corones de flors que hi han fet arribar les entitats.

A més de ciutadans també hi ha hagut una important presència política. Hi han assistit Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau,

La dama de Sants tindrà una plaça

Entre els seus treballs més coneguts hi ha les peces de jazz al costat de Tete Montoliu o les cançons El vestit d’en Pasqual o la Marieta de l’Ull Viu. I ha estat justament l’alcaldessa de Barcelona la que ha anunciat que Núria Feliu tindrà una plaça amb el seu nom a Sants. Ara bé, no ha concretat de quina plaça es tractarà ni tampoc quan serà possible, ja que la normativa del nomenclàtor estableix que la persona ha de fer com a mínim 5 anys que hagi traspassat, i a més, cal el vist-i-plau dels grups polítics.

Més notícies
Capella ardent de Núria Feliu EP

Núria Feliu tindrà una plaça amb el seu nom a Sants

Notícia: Núria Feliu tindrà una plaça amb el seu nom a Sants
Comparteix
Ho ha anunciat Ada Colau a la capella ardent de la cantant, tot i que ho hauran de votar els grups municipals
Notícia: Núria Feliu tindrà una plaça amb el seu nom a Sants - Mobile
Núria Feliu, retratada el 2019 / Jordi Play

Mor Núria Feliu, la gran dama de Sants

Notícia: Mor Núria Feliu, la gran dama de Sants
Comparteix
La cantant va empènyer la normalització del català i mantenia una estreta relació amb el seu barri
Notícia: Mor Núria Feliu, la gran dama de Sants - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gonzalo a juliol 24, 2022 | 22:01
    Gonzalo juliol 24, 2022 | 22:01
    El muerto al hoyo y el vivo al bollo. Tal día como hoy hará un año.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa