Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cinesa aposta per un Nadal de música i diversió familiar i potencia les targetes regal
  • CA

Desembre és sens dubte un mes de família, d’emoció, de màgia. I les pantalles de Cinesa estan preparades perquè aquesta màgia arribi a tota la família. Per això, ja des d’inici de mes, Cinesa tindrà en cartellera pel·lícules com El Jinete del Dragón o En guerra con mi abuelo, ambdues estrenades el 4 de desembre. 

A aquests títols familiars s’hi sumarà en plenes festes de Nadal Los Croods: Una Nueva Era, a partir del 23 de desembre. Altres dels títols més esperats del Nadal són Wonder Woman 1984, per als fans de l’acció i els superherois, i Hasta el cielo, el nou thriller espanyol. Les dues pel·lícules arriben a Cinesa el 18 de desembre.

Els Pica-Pica, només a les pantalles de Cinesa

Un dels plats forts a les sales de Cinesa per aquest Nadal serà també el musical especial Navidad Navidad dels Pica-Pica, el grup de música i teatre infantil tan popular entre els nens a Espanya i Llatinoamèrica que aquest Nadal es podrà gaudir a la gran pantalla de cinema, només a Cinesa. Els més petits, i segur que també els grans, podran gaudir de les seves cançons, historietes i jocs plens d’humor i diversió.

Nacho Bombín, Emi Bombón i Belén Pelo de Oro, grans amics dels nens i les nenes, ens porten una exclusiva gravació de 75 minuts amb les seves aventures que, sens dubte, trauran un enorme somriure a tota la família. Amb més de 8,5 milions de subscriptors a YouTube i més de 5.500 milions de visualitzacions, els Pica-Pica són els YouTubers infantils de moment. 

Un pla segur

Aquest contingut arriba en un context molt especial en el qual les famílies estan desitjant passar un moment d’entreteniment i desconnexió de la forma més segura. Les sales Cinesa, des de la seva reobertura, han aplicat estrictes mesures i protocols per garantir que les experiències dels espectadors als cinemes siguin totalment segures. En aquest sentit, es converteixen en una excel·lent alternativa d’oci per a aquest Nadal. 

Les targetes regal per anar al cinema són un obsequi original per al Nadal / Cinesa

Aquestes són només algunes de les pel·lícules en cartellera previstes per al desembre. Les dates d’estrena podrien veure’s modificades per decisions de les productores. Però Cinesa mantindrà sempre actualitzada les seves pel·lícules a cinesa.es.

Experiències completes

I com que el cinema és la pel·lícula, però sobretot l’experiència, Cinesa ja està preparant els seus menús de crispetes especials de Nadal, amb moltes novetats, gadgets de cinema i complements temàtics per a tots els públics. 

Els “cornie’s” són el peluix exclusiu de Cinesa en forma de crispeta / Cinesa

I com a és tradició en aquestes dates assenyalades, Cinesa ofereix a les seves taquilles l’opció de comprar targetes regal, perquè els clients aprofitin la seva visita al cinema per comprar un detall especial i ple de màgia per regalar a un amic o un familiar. 

I, com a novetat, aquest any Cinesa incorpora dos productes molt diferencials per aquells que busquen regals realment originals: els peluixos Cornie’s, amb forma de crispeta i de venda només als cinemes Cinesa, i el pack “regala una sala de cinema”, que permet als clients comprar un cupó de regal que permetrà a la persona que el rebi gaudir ‘una sala de cinema sencera per veure una pel·lícula o fer una partida de gaming de forma privada (només qui ell/ella triï, fins 20 persones).

Gaudir d’una sala de cinema en exclusiva amb els amics, la nova targeta regal de Cinesa

Els peluixos Cornie’s es poden comprar al bar de qualsevol cinema Cinesa. I els packs “regala una sala de cine” es poden comprar escrivint un email a [email protected]. La informació de tots els productes regal de cinesa es pot trobar al seu web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa