Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Cine independent, Sant Xibeco i els Bombers: 10 plans per al cap de setmana a Barcelona
  • CA

Descobrir l’alternativa

Festival de Cinema Independent L’Alternativa: la 25a edició de la mostra de cinema independent projecta aquest cap de setmana pel·lícules lloades com América i ofereix activitats per a totes les edats. Alguna d’aquestes busca visibilitzar el paper de les dones al cinema, com ara Elles tallen, una activitat a què es pot assistir al llarg del cap de setmana. 

Quan: dissabte i diumenge

On: CCCB

El videoart colonitza la ciutat

Loop Barcelona: el festival de videoart se centra aquest any en l’art audiovisual I explora les confluències entre la imatge, la dansa i el teatre. Fins a 70 espais acullen projeccions, exposicions, concerts i xerrades al voltant del videoart. Alguns punts on trobar activitats són el Mercat de les Flors, la Fundació Miró, el MNAC, el Museu d’Història de Catalunya, el MACBA, la Fundació Mies van der Rohe i l’Arts Santa Mònica. 

Quan: dissabte i diumenge

On: diversos espais

El terrorífic barri de Sants

Marató de terror de Sants: la 20ª edició del Concurs de Curts fantàstics I de Terror de Sants tanca l’activitat amb una projecció continuada de pel·lícules terror. La jornada, anomenada La nit més llarga, es desenvolupa el dissabte de 19h fins la matinada. Es podran veure pel·lícules com Malson a Elm Street 4, Deadpool 2 o Feliz día de tu muerte. 

Quan: dissabte a partir de les 19h

On: Cotxeres de Sants

L’esdeveniment de l’any a la Prosperitat

Sant Xibeco: la festa popular del barri de la Prosperitat ofereix diversió per als joves amb activitats durant tot el cap de setmana. Diversos bars venen tapes i quintos a 1 €, concerts I passabars converteixen la Prosperitat en una festa apte per a joves amb ganes de gresca.

Quan: divendres, dissabte i diumenge

On: barri de la Prosperitat

L’empremta del mecenes de Gaudí

Ruta dels palaus: amb aquest itinerari urbà es pot conéixer la vida del polític, empresari I conegut mecenes d’Antoni Gaudí. El Palau Güell organitza el tercer diumenge de cada mes una visita a 4 palaus relacionats amb la família Güell. La visita comença al Palau Moja, segueix al Palau Fonollar, continua fins la casa del pare d’Eusebi Güell a la Rambla i acaba al Palau Güell. La ruta comença a les 10:30 i acaba a les 12:30 i té un preu de 15 €. 

Quan: diumenge

On: Palau Moja

Drets fonamentals a la gran pantalla

Festival de cinema i drets humans: la situació dels drets humans a la societat és punt en comú de 100 pel·lícules que conformen aquest festival organitzat pel col·lectiu Drets en Acció. Moltes de les projeccions van acompanyades de taules rodones on es debatrà sobre el respecte als drets humans arreu del món. 

Quan: dissabte i diumenge

On: Cinemes Texas

Teatre d’ombres per la família

Años luz: un espectacle de teatre d’ombres pensat per a les famílies. A partir de dues marionetes l’obra tracta temes com l’amor, l’enveja, la soledat i l’alegria, amb un format de teatre contemporani que va rebre el premi Feten 2017 a la millor proposta plàstica. L’obra és de la companyia Luz, micro i punt d’origen asturià i oferirà dos espectacles el cap de setmana.

Quan: dissabte a les 18h i diumenge a les 12h.

On: Teatre Tantarantana

Barcelona de nit

Cel de tardor: l’Observatori Fabra permet els visitants gaudir de vistes inigualables de la ciutat per la nit. Les visites a les instal·lacions al peu del Tibidabo, que s’organitzen els divendres i dissabtes per la nit fins el 31 de desembre, inclouen una visita al museu, observació amb el telescopi i una copa de vi. El preu és de 15 € i de 7,50 € pels nens els divendres i de 25 € i 12,50 € els dissabtes. 

Quan: divendres i dissabte

On: Observatori Fabra

Endinsar-se al cos de Bombers

Bombers: qui, què, com: el cos es converteix els caps de setmana en un espai familiar gràcies a aquest taller que pretén apropar els Bombers als ciutadans. Per un preu de 3,50 € les famílies participen a una gimcana pel museu de l’Espai Bombers, I els més petits descobriran els vehicles i el material del cos.

Quan: dissabte i diumenge

On: Espai Bombers

Apropar la ciència als més petits

Setmana de la Ciència: tallers familiars, projeccions I xerrades apropen la ciència als nens i les famílies. Més de 100 activitats a la ciutat centrats a les figures de Pompeu Fabra i Richard Feynman converteixen Barcelona en la capital de la ciència durant una setmana.

Quan: dissabte i diumenge

On: diversos espais

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa