‘Casa de nines, 20 anys després’, l’espectacle més vist del Grec

Focus celebra que cinc dels muntatges amb més espectadors han sigut representats o produïts per teatres del grup

El muntatge Casa de Nines, 20 anys després, protagonitzat per Emma Vilarassau i Ramon Madaula, ha atret 12.894 espectadors durant el Grec d’aquest any i ha sigut el més vist del festival. És la cirereta del pastís de Focus, que fa un balanç especialment positiu d’aquesta edició pel que fa als seus espectacles. El grup destaca que cinc dels muntatges amb més espectadors han sigut representats o produïts pels seus teatres. 

[r:1]

A part de Casa de nines, 20 anys després, que s’ha vist al Teatre Romea, destaquen El cartógrafo (5.879 espectadors al Teatre Goya), Les feres de Shakespeare (5.719 espectadors a ONYRIC Teatre Condal) i Un dia qualsevol (5.296 espectadors a La Villarroel). Al Grec Montjuïc, Jerusalem ha sigut la producció més vista, amb 5.367 espectadors en només tres funcions.  Aquestes xifres impliquen que un total de 38.583 espectadors, un 67%, han sigut per a muntatges exhibits i/o produïts per Focus.

En  conjunt, el festival, dirigit per tercera vegada per Cesc Casadesús, ha tingut 137.737 espectadors, 20.000 més que en l’any passat.  

Més informació

Nou comentari