Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 3 i 4 de setembre
  • CA

El primer cap de setmana del mes de setembre ja ha arribat. Amb l’objectiu d’amenitzar la tornada a la rutina després de les vacances d’estiu, aquesta setmana us proposem una sèrie de diferents esdeveniments i activitats a la capital catalana que serviran per posar la cirereta a la temporada estival sense haver de sortir de la ciutat de Barcelona.

Festival Mas i Mas (dissabte i diumenge, 3 i 4 de setembre)

El districte de Ciutat Vella encara la recta final de l’edició d’aquest 2022 del festival Mas i Mas amb una bateria d’actuacions en les cinc seus que el certamen ha habilitat enguany per portar al centre de la capital catalana una acurada selecció de propostes musicals que van des del flamenc al soul passant pel jazz o l’electrònica. El cartell d’aquest dissabte i diumenge l’encapçalen noms com Marina Paje o Raphael Wressnig & The Soul Gift Band, que actuaran de la mà de Gisele Jackson.

Exposició Pericot: Art Expandit (dissabte i diumenge, 3 i 4 de setembre)

El Centre d’Arts Digitals de Barcelona IDEAL acull aquest cap de setmana les últimes dues jornades de l’exposició Pericot: Art Expandit. Aquesta mostra immersiva pretén endinsar el visitant en el món del reputat artista Jordi Pericot d’una manera completament nova, on el públic pot interactuar amb la seva obra per entendre millor l’art cinètic. L’entrada a l’exposició té un preu de nou euros i es pot visitar tant dissabte com diumenge entre les 10 i les 13:30 del migdia. Aprofiteu que aquest cap de setmana és l’últim en el qual la mostra serà visitable.

Mercat de segona mà a l’Ovella Negra (diumenge 4 de setembre)

L’Ovella Negra de Marina tornarà a acollir aquest diumenge 4 de setembre una nova edició del mercat de segona mà Two Market, on es poden adquirir productes de tota mena a només un euro de preu. L’accés a les instal·lacions ubicades en el número 78 del carrer de Zamora costa només dos euros.

Brunch- In the Park a Montjuïc (diumenge 4 de setembre)

Els amants de l’electrònica tornaran a tenir una cita aquest diumenge 4 d’agost als jardins de Joan Brossa de la muntanya de Montjuïc per viure una nova edició del Brunch- In the Park. El popular esdeveniment que durant tot l’estiu s’ha situat com un dels grans reclams de la ciutat estarà protagonitzat aquest cop per artistes de renom com Salomon, Johannes Brecht o Girls of the Internet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa