Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 20 i 21 d’agost
  • CA

El tercer cap de setmana del mes d’agost ja és aquí carregat amb una bateria de propostes per poder gaudir de dos dies plens d’activitats sense haver de marxar de Barcelona. Les Festes de Gràcia seran les grans protagonistes d’aquesta particular i variada selecció de plans a la capital catalana que us presentem aquesta setmana.

Festigàbal (dissabte 20 d’agost)

El Festigàbal torna amb força després de dos anys aturat per la pandèmia del coronavirus. El certamen musical referent de la Festa Major de Gràcia se celebrarà tant divendres com dissabte als Jardins de la Sedeta i comptarà enguany amb una desena d’actuacions d’estil variat i d’accés completament gratuït. Per l’escenari del festival hi passaran dissabte el grup de Pinpilinpussies, els Yawners, l’artista Julieta, la innovació de Rodeo i la intensitat dels Alavedra.

Concerts i activitats de les Festes de Gràcia (dissabte i diumenge, 20 i 21 d’agost)

Més enllà de la programació musical concreta del Festigàbal, les Festes de Gràcia compten aquest 2022 amb un complet cartell d’activitats, tallers i actuacions per a tots els gustos i públics que es reparteixen no només en escenaris com el del carrer Bailèn o el de la plaça Joanic, sinó que també tindran lloc als petits espais habilitats en els diferents carrers guarnits. En definitiva, un barri sencer convertit en un escenari gegant on tampoc hi faltarà una bona oferta gastronòmica força econòmica.

Festa Major de Sants (dissabte i diumenge, 20 i 21 d’agost)

L’altra gran festivitat que té lloc aquest cap de setmana és la Festa Major de Sants, que arrencarà aquets dissabte i que s’allargarà fins al pròxim diumenge 28 d’agost. Després de dos anys marcats per la pandèmia del coronavirus, els veïns de Sants han tornat a engalanar els carrers per gaudir de la setmana gran d’aquest barri barceloní, on també hi haurà una variada programació d’activitats i concerts que prometen ser un refugi amb menys densitat de visitants que els carrers de Gràcia.

Mercat de segona mà a la Nau Bostik (diumenge 21 d’agost)

La Nau Bostik de la Sagrera tornarà a acollir aquest diumenge 21 d’agost una nova edició del mercat de segona mà Two Market, on es poden adquirir productes de tota mena a només un euro de preu. Una alternativa imperdible.

Brunch- In the Park a Montjuïc (diumenge 21 d’agost)

Els amants de l’electrònica tindran una cita aquest diumenge als jardins de Joan Brossa de la muntanya de Montjuïc per viure una nova edició del Brunch- In the Park. L’esdeveniment que s’ha situat com un dels grans reclams de la ciutat aquest estiu estarà protagonitzat aquest diumenge per artistes del calibre de Fatboy Slim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa