Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 10 i 11 de setembre
  • CA

L’inici del curs escolar sempre està marcat pel sentiment agredolç que suposa el retrobament amb els companys i la tornada a la rutina que constata la fi de les vacances estivals. Aquest bany de realitat, però, també dona el tret de sortida a una nova temporada cultural a Barcelona que té en les festes de la Mercè el seu primer gran plat fort. Amb l’objectiu de fer més amena aquesta espera, aquest cap de setmana us proposem una bateria de propostes per a tots els gustos que us permetran esprémer al màxim la important oferta cultural de la capital catalana.

Festa Major del Poblenou (dissabte i diumenge, 10 i 11 de setembre)

El testimoni de les festes de Sants l’entoma aquest cap de setmana la Festa Major del Poblenou, que després de dos anys marcats per la pandèmia del coronavirus recuperà la normalitat i la seva presència als carrers d’aquest barri barceloní. Es dona la circumstància que la festivitat celebra aquest 2022 el seu 150è aniversari, un motiu perfecte per acostar-se al Poblenou i endinsar-se en la seva àmplia oferta d’activitats i esdeveniments.

Festival Barcelona Vive México (dissabte i diumenge, 10 i 11 de setembre)

La cultura mexicana tornarà a apoderar-se del Poble Espanyol amb la celebració del Festival Barcelona Vive México. Després de dos anys en blanc per la pandèmia del coronavirus, la fira mexicana més gran d’Europa torna aquest 2022 per omplir el recinte de la millor gastronomia mexicana amb una dotzena de parades dels restaurants i càterings més reconeguts
de la capital catalana. A més, els visitants que s’acostin aquest cap de setmana al Poble Espanyol trobaran parades d’artesania, de dolços i d’empreses mexicanes sempre sota la batuta Associació Cultural Mexicano Catalana (MEXCAT), la impulsora del certamen.

Setmana del Llibre en Català (dissabte i diumenge, 10 i 11 de setembre)

El Moll de la Fusta de Barcelona acollirà a partir d’aquest divendres 9 de setembre una nova edició de la Setmana del Llibre en Català. El tradicional esdeveniment tornarà a portar a la capital catalana una programació farcida d’activitats, xerrades i conferències que serviran de complement perfecte per a les desenes de parades de llibres que s’ubicaran en aquest recinte a tocar del mar.

Brunch- In the Park a Montjuïc (diumenge 11 de setembre)

Els amants de l’electrònica tornaran a tenir un cop més una cita aquest diumenge 11 de setembre als jardins de Joan Brossa de la muntanya de Montjuïc per viure una nova edició del Brunch- In the Park. El popular esdeveniment -que durant tot l’estiu s’ha situat com un dels grans reclams de la ciutat- estarà protagonitzat aquest diumenge pel gran Maceo Plex, que estarà acompanyat a l’escenari d’altres artistes de renom com Nick Warren o Mai Lawson.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa