Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El cap de setmana ideal a Barcelona: 27 i 28 d’agost
  • CA

El mes d’agost encara la seva recta final amb un últim cap setmana farcit d’esdeveniments i propostes variades que faran les delícies de les persones que decideixin passar-lo a Barcelona. Al capdavant d’aquesta particular selecció de plans es troba la Festa Major de Sants, que promet donar guerra i oferir tota una bateria d’activitats per tancar l’agost de la millor manera possible.

Festa Major de Sants (dissabte i diumenge, 27 i 28 d’agost)

El barri de Sants es convertirà en un dels punts de pelegrinatge d’aquest cap de setmana a la ciutat. Després de dos anys marcats per la pandèmia del coronavirus, els veïns d’aquest barri barceloní han tornat a engalanar els carrers per gaudir de la seva Festa Major, que arriba aquest diumenge a la seva fi després de tota una setmana d’activitats. Si la setmana passada destacàvem Sants com una opció alternativa amb menys densitat de visitants que els carrers de Gràcia, l’àmplia i variada programació de concerts es convertirà sens dubte aquest cap de setmana en la gran protagonista de l’agenda cultural barcelonina tancant d’aquesta manera les tradicionals festes populars que coincideixen el mes d’agost.

Festival Mas i Mas (dissabte i diumenge, 27 i 28 d’agost)

El districte de Ciutat Vella s’acomiadarà de l’edició d’aquest 2022 del festival Mas i Mas amb una bateria d’actuacions en les cinc seus que el certamen ha habilitat enguany per portar al centre de la capital catalana una acurada selecció de propostes musicals que van des del flamenc al soul passant pel jazz o l’electrònica.

Exposició Pericot: Art Expandit (dissabte i diumenge, 27 i 28 d’agost)

El Centre d’Arts Digitals de Barcelona IDEAL acollirà fins al pròxim 4 de setembre l’exposició Pericot: Art Expandit. Aquesta mostra immersiva pretén endinsar el visitant en el món del reputat artista Jordi Pericot d’una manera completament nova, on el públic pot interactuar amb la seva obra per entendre millor l’art cinètic. L’entrada a l’exposició té un preu de nou euros i es pot visitar tant dissabte com diumenge entre les 10 i les 13:30 del migdia.

Brunch- In the Park a Montjuïc (diumenge 28 d’agost)

Els amants de l’electrònica tornaran a tenir una cita aquest diumenge als jardins de Joan Brossa de la muntanya de Montjuïc per viure una nova edició del Brunch- In the Park. El popular esdeveniment que s’ha situat com un dels grans reclams de la ciutat aquest estiu estarà protagonitzat aquest diumenge per artistes de renom com Bob Moses o Stephan Bodzin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa