Cancel·lat el concert de Jorge Drexler a Pedralbes per un positiu a la seva banda

El cantant Jorge Drexler ha cancel·lat els seus concerts previstos al Festival Jardins Pedralbes de Barcelona d’aquest dimecres i al Vallvida de la Vall d’en Bas d’aquest dijous perquè un membre de l’equip de l’artista ha estat en contacte amb un positiu de Covid-19. Segons ha informat el Festival Jardins Pedralbes, el certamen i l’oficina de l’artista estan “enfocats a trobar una nova data per celebrar el concert”.

Per la seva banda el Vallviva ha substituït Drexler per Maria Arnal i Marcel Bagès en aquesta primera edició de festival, que ha esgotat les 1.000 entrades a la venda per als concerts de dijous i divendres. A més de Maria Arnal i Marcel Bagés pel Festival Vallviva passaran grups com Manel i Judit Neddermann, en una aposta que combina la música amb la gastronomia del restaurant Les Cols. El festival, que té lloc a la finca les Brides de la Vall d’en Bas, cedirà els seus beneficis a la Fundació A.Bosch per al finançament de la nova àrea d’hospitalització d’oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron.

Nou comentari

Més notícies
Seu principal del Teatre Lliure de Barcelona, a Montjuïc / Meritxell M. Pauné

Suspesos dos espectacles més del Grec per detectar-se més casos de Covid

El festival cancel·la les tres funcions de l'obra 'Annobón', la segona actuació anul·lada pel virus en menys d'una setmana
El festival Jardins de Pedralbes, en una edició passada / Jardins de Pedralbes

Els festivals de Pedralbes i de les Nits del Fòrum es mantenen tot i les noves restriccions per la Covid

Els concerts acaben abans de les 00.30 i ja s'havia previst que el públic estigui assegut