Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El BCN Film Fest se celebrarà a l’estiu amb l’aforament màxim que marqui la llei
  • CA

La quarta edició del BCN Film Fest se celebrarà entre el 25 de juny i el 2 de juliol a la seva seu oficial, els Cinemes Verdi. Els organitzadors apunten que compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat, així com “el màxim d’aforament previst que marqui la llei” en el moment de la seva celebració. El BCN Film Fest havia de celebrar-se a l’abril coincidint amb Sant Jordi, però la declaració de l’estat d’alarma va precipitar l’ajornament del festival del 19 al 26 de juny. El moment actual de desescalada del confinament ha animat els organitzadors a treballar en unes noves dates per al festival per facilitar el màxim l’assistència dels espectadors. Finalment, se celebrarà entre el 25 de juny i el 2 de juliol.

L’organització del festival destaca que serà un dels primers festivals de cinema que se celebrarà amb públic a les sales des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma el 14 de març i conservarà totes les seccions previstes i bona part de la programació que va presentar al gener.

La Secció Oficial estarà reservada a les pel·lícules basades en obres literàries, fets històrics i/o biopics. El certamen mantindrà tot el contingut de la Secció Imprescindibles, dedicada aquest any a la figura d’Éric Rohmer, en el centenari del seu naixement. Precisament, el cartell del festival, una il·lustració basada en un dels films de la programació, Cuento de primavera, és un homenatge al cineasta francès. La programació completa del festival s’anunciarà durant la última setmana d’aquest mes de maig.

Amb la seva celebració, el festival té la intenció d’ajudar “en la recuperació del pols cultural, social i econòmic de la ciutat de Barcelona, en general, i del barri de Gràcia, en particular”. En definitiva, vol col·laborar a impulsar “la recuperació d’una certa normalitat en el sector de les iniciatives culturals, després d’unes setmanes molt difícils en tots els àmbits”. El festival mantindrà el preu de les entrades a 2,90 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa