Barcelonins i turistes estrenen la temporada de platja en ple abril

La temperatura i el cel clar han animat la població a passar unes hores a la platja i, en alguns casos, fer-se un bany

Les platges de Barcelona ja no seran territori de passejada tranquil·la, almenys fins d’aquí a uns mesos. Aquest cap de setmana podria ser catalogat com el primer de la temporada en què s’ha acudit de manera massiva a la vora del mar. Un exemple és la platja de la Barceloneta, on s’han barrejat turistes i barcelonins per fer, fins i tot, el primer bany de l’any per algun d’ells. 

Durant tota la jornada, s’ha mantingut la imatge de la zona de la sorra mig plena de centenars de tovalloles i gent prenent el sol. També les terrasses dels restaurants del passeig marítim ho han notat. La temperatura, que ha fregat els 20 graus des del matí i fins a primera hora de la tarda, ha estat la principal col·laboradora juntament amb un cel sense núvols. Tanmateix, demà el dia quedarà tapat i, en ser dia d’eleccions generals, es preveu que no es repeteixi la mateixa escena. 

De fet, la temporada altra de platges a Barcelona no comença fins al 25 de maig, i s’hi està fins al 15 de setembre. Tot i això, hi ha equipaments preparats durant la temporada mitjana. Les primeres cites de temporada mitjana van obrir-se entre el 13 i el 22 d’abril, per la Setmana Santa, i s’han habilitat altres dates com aquest cap de setmana o tot el mes de maig. Així, de 10h a 18:30h hi ha atenció al públic als espais de salvament i socorrisme. 

Més informació

Nou comentari