Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una barcelonina, escollida millor ‘influencer’ de moda
  • CA

La barcelonina Marta Sierra ha estat escollida com la millor influencer de moda de l’any pels premis Hoy Magazine 2021. Sierra, amb més d’un milió de seguidors en el seu compte d’Instagram, acumula milers de likes per cadascun dels models que llueix ella mateixa en les fotografies i vídeos que penja en el seu compte de la popular xarxa social.

Sierra posa amb vestits a paisatges reconeixibles de ciutats d’arreu del món en les gravacions i instantànies que li han atorgat popularitat. Amb molta freqüència, publica vídeos breus a les grans ciutats de la passarel·la, com Roma, París o Milà, però també a Venècia, Miami o l’illa de Miconos. En tot cas, també acostuma a passejar-se per punts cèntrics i coneguts de Barcelona. En dues publicacions recents, Sierra apareix caminant amb diferents peces de roba en ple passeig de Gràcia. Els llums de Nadal que s’hi veuen deixen entreveure que es tracta d’imatges preses recentment.

Sierra s’ha fet coneguda a les xarxes socials no només pels models amb què posa, sinó per la pecualiritat i la creativitat dels seus vídeos. En ells, juga amb les transicions per exhibir diferents vestits mentre no deixa de caminar, ballar o recórrer un mateix escenari.

Aquest mes, Sierra també ha penjat un altre vídeo en què emula acompanyat per un noi fotografies i portades de moda icòniques a llocs populars de Barcelona. En concret, se la veu imitant fotografies cèlebres al passeig de Gràcia, davant de la Casa Batlló, la plaça Catalunya i davant de l’hotel Ritz. Només aquest vídeo suma més de 116.000 likes.

A primers de mes, Sierra va difondre un altre vídeo recorrent passeig de Gràcia avall amb tres models diferents: un amb una gran pamela, un altre amb un llampant abric taronja i un força clàssic de tons rosats. El mes passat també va posar a la plaça Reial. La revista Hoy Magazine ha guardonat la jove barcelonina dins de la secció Creadors de contigut dels seus premis anuals.

Més notícies
L'antiga residència de seminaristes de Can Capellanets, a les Corts / JR
Ultimàtum de l’Església per Can Capellanets: “L’únic camí és el jutjat”
Notícia: Ultimàtum de l’Església per Can Capellanets: “L’únic camí és el jutjat”
Comparteix
La fundació eclesiàstica es prepara per demandar la promotora que fa obres a l'edifici catalogat de les Corts
Detall d'un pinzell repassant el color d'una pintura mural al Pati de les Papallones, a la Pedrera/ Marga Cruz
Quan obre el pati acabat de restaurar de la Pedrera?
Notícia: Quan obre el pati acabat de restaurar de la Pedrera?
Comparteix
Després de nou mesos de rehabilitació, l'edifici ja té preparada la reobertura per exhibir les pintures murals del Pati de les Papallones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa