Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona repartirà 3.000 dispositius electrònics a alumnes necessitats perquè acabin el curs

L’Ajuntament de Barcelona enviarà 3.000 dispositius electrònics a alumnes sense mitjans perquè puguin seguir estudiant al llarg del tercer trimestre. Ho ha anunciat el conseller d’Educació, Josep Bargalló, en una entrevista a Ràdio 4, on ha afegit que la conselleria destinarà 11.000 aparells a estudiants de la resta de Catalunya. Bargalló ha informat que hi ha unes 52.000 famílies a Catalunya que no compten amb els mitjans electrònics necessaris perquè els seus fills puguin estudiar en línia després de la suspensió de classes pel coronavirus.

Dimarts prepararan els dispositius i durant la setmana aniran arribant els paquets. Durant les pròximes setmanes, ha explicat, es produiran lliuraments “en onades” per tal d’atendre les necessitats de tots els alumnes catalans, que demà comencen el tercer trimestre. Bargalló confia a poder obrir els centres abans que acabi el curs escolar: “Si es manté la tendència hauríem de poder obrir, en el pitjor dels casos, abans de Sant Joan”, ha augurat. 

“La societat necessita que obrim, ho necessiten els alumnes i el professorat” –que aprèn i pateix amb aquesta situació, segons ha dit–, ha avisat. I ha afegit que el fet que el tercer trimestre es desenvolupi de forma virtual no ha de servir per suspendre als alumnes, en les seves paraules.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa