Barcelona promourà una ruta Picasso per reivindicar el llegat del pintor

Tots els grups aproven impulsar l'activitat, proposada pel PP a la comissió de Cultura

La comissió de Drets Socials, Cultura i Esports de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat la promoció d’una ruta Picasso per reivindicar el llegat del pintor a la capital catalana. La proposta ha sorgit del grup municipal del PP, que planteja una activitat organitzada de forma conjunta entre el consistori i el museu Picasso. El plantejament dels populars ha estat aprovat per unanimitat. 

La ruta podria incloure el primer taller de Picasso a Barcelona, al carrer Plata, o la resta a Comerç número 28 i Nou de la Rambla número 10. A més, podria portar els visitants a descobrir el fris del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, situat a la plaça de la Catedral, que va ser creat pel pintor de Màlaga. 

Els Quatre Gats, on Picasso va fer la seva primera exposició al 1900; o l’hotel Ranzini, l’últim lloc on va dormir el pintor a Barcelona, podrien ser altres punts d’interès, segons han plantejat els populars. El regidor del grup Oscar Ramírez ha expressat que “la figura de Picasso internacionalitza Barcelona com a capital cultural i potencia el turisme de qualitat, tal com desmostra el milió de visitants anuals que acull el museu Picasso”.

Nou comentari