Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona estrena l’espai esportiu més gran de la ciutat
  • CA

Barcelona estrenarà dilluns l’espai més gran de la ciutat on fer esport de manera lliure i gratuïta. Estarà al parc de la Bederrida, a Les Corts, i tindrà 7.000 metres quadrats. A l’espai s’hi podran practicar diversos esports com ara el futbol, el bàsquet o el tennis taula, a més d’exercicis físics com la cal·listènia. “El nou espai està pensat pel veïnat i pels col·lectius que passen cada dia pel districte, per això es farà difusió entre la població universitària, centres de secundària, esplais i entitats del lleure”, ha afirmat el regidor del districte, Agustí Colom. 

La zona d’esports serà accessible tots els dies de la setmana de 10 a 21 hores, tot i que l’ús de les instal·lacions estarà limitat per temps. Els partits de bàsquet i futbol no podran durar més de 50 minuts, i els partits de tennis taula no més de mitja hora. Per tal de controlar l’ús de l’espai, una persona s’encarregarà de “dinamitzar i regular”, segons fonts municipals. 

A l’espai, un projecte conjunt entre el districte i l’Institut Barcelona Esports, es podrà obtenir material cedit com ara pilotes o raquetes cedides.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa