Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’audiència del Tot Barcelona es dispara

El Tot Barcelona arriba al primer aniversari, que se celebra aquest divendres, dies després que OJD hagi certificat un nou rècord d’audiència del diari de la capital. Segons s’ha fet oficial aquest dilluns, un total de 308.056 lectors (navegadors únics, en el llenguatge d’internet) han connectat amb el Tot Barcelona durant el mes d’octubre, amb un increment del 41,21% respecte del mes de setembre, que ja havia estat de rècord. Pel que fa a les notícies consultades (pàgines vistes), s’ha arribat a les 708.370, unes 200.000 més que la mitjana dels darrers mesos, que estava al voltant del mig milió.

La cobertura de les protestes contra la sentència de l’1-O, que el Tot Barcelona ha fet a peu de carrer en tot moment, ha impulsat aquest nou rècord, que representa un salt en la línia ascendent constant que s’anava registrat un mes darrere l’altre. 

Des de la seva creació, el 15 de novembre de l’any passat, el diari de la capital ha mantingut un creixement sostingut que l’ha fet passar dels 93.176 lectors del mes de desembre (navegadors únics, en llenguatge d’internet) fins als 308.056 de l’octubre.

Aquest increment és possible gràcies a l’expansió de les xarxes socials de Tot Barcelona, amb diversos comptes de Facebook territorialitzats (Nou Barris, Poble Nou, Sants i Gràcia, més el global de Barcelona) que ratllen els 40.000 seguidors, als quals cal afegir els perfils a Twitter, amb més de 10.000, i Instagram, que ja ha superat els 4.000.

Des del mes de maig, el Tot Barcelona també ha incorporat una aplicació per a Apple i Android disponible, de forma gratuïta, per a tots els lectors, amb un sistema de navegació senzill i la possibilitat de guardar fàcilment els continguts seleccionats, a més d’un servei d’alertes amb les notícies més importants. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa