Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Més de 14.000 persones han assistit al cicle Música als Parcs de Barcelona
  • CA

Més de 14.000 persones han assistit als concerts gratuïts en parcs i jardins de Barcelona de la 24 edició del cicle municipal Música als Parcs, ha informat l’Ajuntament en un comunicat aquest dissabte. Entre el 30 de maig i el 30 d’agost, els parcs de Barcelona han acollit 44 concerts de diversos estils –música clàssica, jazz i blues, entre uns altres– a càrrec de músics d’entre 18 i 35 anys.

Va clausurar l’edició l’actuació al Park Güell del grup WOM’S Collective, format per cinc músiques, i amb la pianista Clara Luna i la bateria Laia Forià com a vocalistes i compositores. Fomentar la presència de joves intèrprets i “apropar la música de qualitat a tots els públics” són dos dels principals objectius de Música als Parcs, ha explicat el consistori.

Els músics i intèrprets del cicle han estat seleccionats pel jurat d’aquesta edició, en la qual també han actuat alumnes de les escoles municipals de música de Barcelona. A més, unes 300 persones han participat en 11 visites pels parcs i jardins prèvies als concerts de Música als Parcs, organitzades per l’Ajuntament per donar a conèixer els seus “beneficis socials i ambientals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa