Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Arc del Triomf i la Model, els racons més exitosos de l’Open House
  • CA

Unes 60.000 persones han visitat el festival d’arquitectura 48h Open House Barcelona, que ha tingut lloc aquest cap de setmana per desè any. Els ciutadans han pogut entrar en més de 200 edificis que sovint estan tancats al públic, tant a Barcelona com també a l’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Joan Despí i Vilassar de Dalt. L’Arc del Triomf, la Model i les Torres Venecianes han estat els recintes amb més afluència de públic. En aquesta edició s’ha posat el focus en la dona, amb la participació de 52 arquitectes de gènere femení. En deu anys, aquest festival acumula 400.000 visites.

Els visitants han pogut entrar a la font màgica de Montjuïc i a la xarxa de claveg2ueram, però també pujar a les altures del gratacels de Collblanc de Puig i Gairalt o al restaurant Marea Alta de la Torre Colom de Barcelona. Un altre dels èxits del festival ha estat la cuina dels germans Torres i els restaurants Direkte Boqueria i Estimar.

També han destacat propostes noves, com els Menjadors dels Pavellons de la EAT, les Cases Fàbrica de Ciutat Vella o els edificis modernistes de l’Eixample

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa