Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
‘Apocalipsis’, la superproducció de circ i òpera rock que revoluciona el Nadal a Barcelona
  • CA

Òpera rock i circ, fusionats per primer cop en una superproducció sorprenent. El Circo de los Horrores porta a Barcelona aquest Nadal el seu quart espectacle, el més brutal fins ara: Apocalipsis. El show es podrà veure fins al 5 de gener a la carpa gegantina que la companyia ha instal·lat al Port Vell, amb un escenari de 38 metres de llarg i una pantalla d’alta definició de 200 metres quadrats.

Apocalipsis recorda al públic que el planeta Terra afronta un risc ecològic molt greu i que encara és possible evitar la tragèdia. Una crida a la sostenibilitat en format impactant i hipnòtic, que deixa als assistents sense alè. Un centenar de professionals de 10 nacionalitats diferents participen en el muntatge i fins a 50 artistes surten a escena, després de casi dos anys de preparatius i 3,5 milions d’euros d’inversió.

El director i creador d’Apocalipsis és Suso Silva –Premi Nacional de Circ 2003–, que dirigeix els artistes i supervisa els números musicals interpretats en directe cada nit. Les arriscades acrobàcies de circ transporten a l’espectador al món després del col·lapse ecològic, on un petit grup de supervivents dividits en clans controla la Terra i es disputa els pocs recursos que hi queden. Els números s’enllacen amb un ritme àgil i fresc, els diàlegs cultiven l’humor intel·ligent i el relat creua fronteres gràcies al seu missatge universal.

‘Apocalipsis’, circ i òpera rock per reflexionar sobre l’amenaça ecològica / Circo de los Horrores

L’espectacle és apte per a infants –a partir de 13 anys– i adults i les entrades es poden adquirir amb descompte durant aquesta setmana amb una promoció especial pel pont de la Immaculada. El Circo de los Horrores fa 11 anys que reinventa el circ contemporani amb propostes trencadores, que li han valgut el reconeixement de la crítica i el públic. Més d’un milió de seguidors a Facebook donen fe del prestigi de la companyia.

Un dels clans protagonistes de l'espectacle 'Apocalipsis' / Circo de los Horrores

Un dels clans protagonistes de l’espectacle ‘Apocalipsis’ / Circo de los Horrores

El TOT Barcelona ofereix des d’aquest dilluns un sorteig únic a Instagram de 2 entrades dobles amb pack EXPERIENCE (la millor ubicació, crispetes i refresc, regal i accés sense cues). Els guanyadors podran assistir de franc a la funció de divendres 13 desembre a les 20h i viure un vespre original i molt divertit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📣📣📣 ATENCIÓ, #SORTEIG!! Tenim un concurs que us canviarà el Nadal! El @circodeloshorrores porta a Barcelona el seu impactant espectacle ‘Apocalipsis’: òpera rock i circ contemporani de la mà per salvar el planeta! Un show inoblidable, dirigit per Suso Silva, que es podrà veure al Port Vell fins al 5 de desembre amb 50 actors a escena, una pantalla de 200 m2, acrobàcies impossibles, vestuaris atrevits i molta música en directe. Us regalem 2 entrades dobles vàlides per divendres 13 desembre a les 20h, amb pack EXPERIENCE: la millor ubicació, crispetes i refresc, regal i accés sense cues! ➡️ INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR: 1) Segueix els comptes @totbcn i @circodeloshorrores 2) Fes ‘like’ a aquest post 3) Menciona la persona amb qui aniries a veure l’espectacle 👉🏻 La data límit per participar és dimarts 10 de desembre a les 12h del migdia. Molta sort!! . . . #totbarcelona #totbcn #sorteig #sorteigcat #circodeloshorrores #apocalipsis #circ #circo #barcelonacultura #barcelonaexperience #nadal

A post shared by TOT Barcelona (@totbcn) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa