Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’antic estudi de Picasso que ara és el ‘millor hotel de luxe’ de l’Estat
  • CA

L’hotel Serras de Barcelona ha estat nomenat com el “millor hotel de luxe urbà” de tot l’Estat als premis Beyound Luxury Awards, un dels més prestigiosos a Espanya. El jurat ha volgut destacar “la singularitat, sofisticació i servei personalitzat” del recinte de cinc estrelles que es troba al passeig de Colon.

Pel director general de Serras, Antonio Bignone, el premi és un reconeixement a “la feina realitzada durant aquests set anys”. Però alhora, el responsable del recinte diu que el premi també suposa un gran noticia per la ciutat de Barcelona”.

El primer estudi de Pablo Picasso a Barcelona

Serras és un hotel històric del barri Gòtic de Barcelona. Compta amb 30 habituacions, de les quals 11 són suites. A més, destaca per la seva oferta gastronòmica, gràcies al menú de Marc Gascons (Els Tinars), que està premiat amb una estrella Michelin.

L’edifici de l’hotel és obra de l’arquitecte Francesc Daniel Molina, que el va dissenyar l’any 1846 i guarda una de les particularitats més ven guardades de la ciutat; Aquest complex va allotjar el primer estudi de Pablo Picasso a Barcelona.

Algunes imatges de l’hotel premiat / SERRAS

La iniciativa per omplir teatres i hotels

Una de les iniciatives que ha impulsat la ciutat per tal de millorar la vida dels teatres i dels hotels és l’opció de gaudir descomptes en una habitació d’hotel si vas a veure una obra de teatre. El Gremi d’Hotels de Barcelona ha acordat amb l’Ajuntament de la ciutat i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya una iniciativa per fomentar i complementar l’assistència a les obres de teatre que es fan a Barcelona, amb la possibilitat de dormir en un hotel de la ciutat amb descompte.

La campanya, que va començar a principis d’octubre, s’estendrà fins a mitjans de novembre. Així doncs, els amants del teatre han d’afanyar-se si volen gaudir d’aquesta promoció única i que no està acostumada a oferir ciutats tant grans com Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa