Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament engega un cicle de diàlegs virtuals sobre el coronavirus i la tecnologia
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona, a través de la Fundació BIT Habitat, engega un cicle de diàlegs virtuals per reflexionar entorn l’actual situació d’emergència sanitària i la transformació digital que es pot derivar d’aquest moment d’excepcionalitat. 

Amb el nom de “I si…? Cicle de converses #desdecasa”, englobarà 4 diàlegs de diferents temàtiques relacionades amb la tecnologia i l’actual situació de crisi sanitària, amb una durada aproximada de 50 minuts, que es podran seguir en directe els dies 14, 16, 21 i 23 d’abril, a les 17h30, a través de la plataforma d’streaming Watchity.

Les sessions seran moderades per la periodista Karma Peiró qui conversarà amb dos ponents, diferents per cada diàleg, experts i expertes en la matèria a debatre. Aquest format també permetrà que els espectadors i espectadores puguin participar de la conversa i fer les seves preguntes i reflexions en directe. 

L’objectiu és poder repensar i reformular conjuntament els escenaris digitals amb una mirada lúcida i autocrítica cap a la situació actual, però també amb una visió objectiva i positiva cap al nou futur que ens depara el pas d’aquesta pandèmia global.

En un comunicat, l’Ajuntament destaca que aquesta crisi sanitària i la conseqüent incertesa, “la tecnologia ha esdevingut el paper de principal aliat, reforçant el sentit de col•lectivitat i permetent comunicacions ràpides i eficients”. Això, expliquen, està provocant consciències cíviques col•lectives més sensibles cap el medi ambient, més crítiques cap els estils de vida actuals i més conscients sobre com la tecnologia influeix en la relació amb les persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa