Acció sorpresa per recordar la promesa d’homenatge a Víctor Nubla

Un cartell ha rebatejat de forma simbòlica la plaça John Lennon de Gràcia

Una acció sorpresa ha recordat la promesa municipal d’homenatjar Víctor Nubla a Gràcia, en el primer aniversari de la seva mort. L’activista cultural, músic i escriptor va morir sobtadament el març passat i la comissió del Nomenclàtor de Barcelona va acceptar la proposta del districte de dedicar-li una placa d’homenatge a l’edifici on va viure els darrers anys, al carrer Milà i Fontanals.

L’acció va consistir en tunejar de forma simbòlica les plaques de la plaça John Lennon –molt propera a Milà i Fontanals– per rebatejar-la amb el nom de l’activista. Es va fer dimecres a les vuit del vespre, just un any després de la seva mort. A l’adhesiu col·locat s’hi pot llegir Plaça de Víctor Nubla. Barcelona 1956- 2020. Patrona de Tucston, en al·lusió a fanzine el BOT (Butlletí Oficial de Tucston) que va crear i presentava sempre al mercat de l’Abaceria.

Acció sorpresa pel primer aniversari de la mort de Víctor Nubla / Cedida

Nubla (1956-2020) va fundar l’associació Gràcia Territori Sonor i era el director artístic del festival LEM. També té diversos llibres publicats i havia format part de diversos grups musicals, entre els quals destaca Macromassa. Va ser, a més, un dels exponents de la cultura underground catalana i barcelonina de finals de segle.

Més informació

Nou comentari