Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
50 idees per viure el Nadal més màgic al Baix Llobregat
  • CA

El Nadal és sinònim d’il·lusió i màgia. Per a grans i petits. I per tant, és temps per gaudir en família, amb amics o en parella, de fer activitats que quedin en el record de tots.

I si en una sola comarca s’apleguen una cinquantena de propostes per aprofitar cada minut d’aquests dies màgics? A tocar de Barcelona, el Baix Llobregat està preparat per no deixar cap flanc descobert: activitats infantils, espectacles, gastronomia, natura, esport, descans, fires… La campanya ÉS NADAL, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa al nostre abast un munt d’activitats, amb preus molt especials.

Visitar el Museu d’Esplugues, una de les propostes per aquest Nadal al Baix Llobregat TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

Activitats per a tots els gustos

Què us sembla un passeig per la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre)? Gaudir de l’espectacle “Un Nadal amb el Mag Lari” a La Passió d’Esparreguera (11 de desembre), del “Sona, sona la pianola”, a Cornellà el 12 de desembre, o els “Pastorets cap a Betlem!, a Castelldefels (11 de desembre)? O anar a la pista de gel de Sant Vicenç dels Horts, visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat o el Campament dels Reis Mags d’Orient a Pallejà?

Un altre gran pla és participar al taller per fer un tió de Nadal a Sant Climent de Llobregat (17 de desembre), fer cagar el Tió gegant a Martorell (12 de desembre), pujar al tren de Nadal (a partir del 22 de desembre) o descarregar adrenalina als Jocs Gegants de Molins de Rei (11 de desembre), participar als tallers familiars d’en Fanguet als Museus d’Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre) són algunes de les idees que ofereix la campanya ÉS NADAL.

I com us imagineu que és un pessebre fet amb Playmobil? A més, el Baix Llobregat convida a descobrir els llocs turístics emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes.

Els Pastorets de Betlem, una representació per a tota la família a Castelldefels TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

I és clar, el Nadal també és sinònim de gaudir dels àpats, a casa o al restaurant. La campanya proposa menús especials als restaurants de la comarca, comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató, o fer unes tapes al FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat el dia 11 de desembre.

I com no podia ser d’un altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada del sorteig d’un lot molt festiu i suculent, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa